Wachtwoorden en accounts delen is altijd een RISICO

De Mystery Box kan je alleen maar krijgen door een Pokémon van Pokemon GO te transfereren naar de Nintendo Switch samen met bijhorende game (Let’s Go Eevee of Let’s Go Pikachu). Deze Mystery Box werkt zoals een incense maar is uitsluitend voor Meltan te lokken.  Na gebruik van deze Mystery Box moet je 7 dagen wachten en dan moet je terug een Pokémon transfereren naar de Switch om de Mystery Box opnieuw te activeren! Sinds de Shiny versie van Meltan is vrijgegeven in de game zijn er spelers zonder Switch een beetje benadeeld, daarom hebben we enkele tips hoe ze toch eventueel een Mystery Box kunnen krijgen!

  • Vraag spelers uit de buurt of ze een Switch hebben.
  • Zijn er geen spelers met een Switch in de buurt vraag het in je lokale Pokémon groep!
  • Spreek alleen of in groep af om een Pokémon te traden naar de Switch.
    Voorbeeld: op een Community Day, Raid ect..

Sommige spelers willen andere spelers helpen door hun account en wachtwoord te vragen maar dit raden we ten sterkste af! Wachtwoorden delen is nooit een goed idee, of dit nu privé is of op het werk of voor een spelletje Pokémon GO, je weet nooit wat er gebeurt met je wachtwoord en misbruik is nooit veraf. Neem je dit risico toch kan je voor onaangename verrassingen komen te staan zoals:

  • Je beste Pokémon zijn verwijderd uit je game

Natuurlijk is niet iedereen onbetrouwbaar maar hou het zeker in het achterhoofd dat wachtwoorden en accounts delen altijd een RISICO is.


Mis geen nieuws meer over Pokémon GO en wordt lid van onze Facebook Groep.