Vrienden uitnodigen voor Raid Battles

Trainers die persoonlijk deelnemen aan een Raid Battle kunnen maximaal 5 vrienden uitnodigen voor de Raid Battle, ongeacht de locatie van hun vrienden. Uitgenodigde trainers kunnen hun eigen vrienden echter niet uitnodigen in dezelfde lobby, en de limiet voor het maximale aantal trainers dat op afstand kan deelnemen aan een overval geldt nog steeds voor alle trainers in de lobby, inclusief eventuele uitgenodigde vrienden. Normaal gesproken kunnen alleen Trainers die persoonlijk strijden tijdens een Raid Battle vrienden uitnodigen om mee te doen. Echter, bij de lancering en tijdens toekomstige gespecificeerde periodes, kunnen beide Trainers persoonlijk en op afstand strijden om vrienden uit te nodigen. Evenzo is het maximale aantal Trainers dat op afstand meedoet aan Raid Battles normaal gesproken 5, maar momenteel is het maximum verhoogd tot 10.

 

Opmerking over kinderaccounts:

Trainers met kinderaccounts kunnen deze functie alleen gebruiken als hun ouders of verzorgers ervoor kiezen om sociale functies in te schakelen via de Niantic Kids Parent Portal of Pokémon Trainer Club- website.

 

Een vriend uitnodigen voor een Raid Battle

  1. Word lid van een openbare of privé Raid-lobby.
  2. Tik op de knop Vrienden uitnodigen  aan de rechterkant van het scherm.
  3. Selecteer de vrienden die je wilt uitnodigen voor de Raid (maximaal vijf) en tik vervolgens op ‘Vrienden uitnodigen’. Houd er rekening mee dat er een limiet is aan het aantal Trainers dat op afstand kan deelnemen aan een Raid Battle, en deze limiet is ook van toepassing op uitgenodigde vrienden. Hoewel u maximaal vijf vrienden tegelijk kunt uitnodigen, kunt u na een korte afkoelperiode desgewenst meer vrienden uitnodigen in dezelfde lobby.
  4. Zodra je de uitnodigingen hebt verzonden, krijgen de ontvangers een melding dat ze zijn uitgenodigd voor een Raid Battle. Uitgenodigde vrienden kunnen deelnemen aan de Raid Battle, zelfs als je de lobby zelf moet verlaten. Als je echter de enige Trainer in de Raid-lobby bent en je verlaat de lobby voordat iemand anders lid wordt (uitgenodigde vriend), kunnen uitgenodigde vrienden niet langer met jouw uitnodiging lid worden van de lobby.

 

Om een ​​uitnodiging voor een Raid Battle te accepteren

  • Wanneer je wordt uitgenodigd voor een Raid Battle, ontvang je een melding in de game (als je de app hebt geopend) of push-melding (als de app op de achtergrond wordt uitgevoerd of wordt gesloten). Je ontvangt echter alleen push meldingen als de instelling “Raid Invitations” is ingeschakeld in het menu Instellingen.
  • Je kunt op de melding in de game tikken om rechtstreeks toegang te krijgen tot de Raid Battle waarvoor je bent uitgenodigd. Als je op een push-melding tikt, wordt de Pokémon GO-app geopend, waarna je op de actieve Raid-uitnodiging kunt tikken in het menu ‘Nearby’.
  • Zodra je het Raid-scherm hebt geopend, kun je naar de lobby gaan door op de knop “Battle” te tikken. Je moet een Remote Raid Pass gebruiken als je niet binnen een bereikbare afstand van de sportschool bent of een Battle Pass als je binnen een bereikbare afstand bent.
    Opmerking: als de Raid-lobby al vol is of als de lobby al het maximale aantal trainers op afstand laat binnenvallen, kun je niet meedoen.
  • De uitnodiging verdwijnt nadat de Raid Battle is begonnen als je niet deel hebt genomen aan de Raid. Als je de Raid Battle echter met succes via een uitnodiging start, maar een fout zich voordoet tijdens de Raid blijft de uitnodiging in het menu ‘Nearby’ zodat je opnieuw kunt deelnemen zolang de Raid Battle bezig is,  zodat je de Raid Boss nog steeds kunt ontmoeten en vangen.

 

Opmerking: dit is een nieuwe functie, dus details met betrekking tot deze functie kunnen de komende weken of maanden veranderen