Verhoogde levels samen met spannende uitdagingen binnenkort beschikbaar

Iedereen die tegen het einde van het jaar op 31 december om 23:59 uur level 40 bereikt (ook deze die het al een tijdje zijn) verdient de Legacy 40 Trainer medaille. Naast deze medaille ontvangen ze ook toegang tot een exclusief Timed Research dat zijn eigen beloningen biedt waaronder een Gyarados-hoedje voor hun avatar. Om het gemakkelijker te maken die mijlpaal te halen, biedt Niantic vanaf vandaag 18 november tot en met de rest van het jaar een dubbele XP-bonussen.

Bovendien verhoogt Niantic de spelerslimiet van Pokemon GO van 40 naar 50. Naast het verdienen van voldoende XP, zullen spelers nieuwe Level-Up Research-uitdagingen moeten voltooien om hun niveau te verhogen, bijvoorbeeld om level 41 te bereiken moet de speler op één dag een groot aantal Pokémon vangen en andere taken voltooien. Zo gaan er ook vergelijkbare uitdagingsvereisten zijn voor elk volgende level. (Dit level-systeem is enkel voor spelers vanaf 40).

Niantic maakt het ook mogelijk om Pokémon nog verder te versterken dan voorheen. Pokémon GO introduceert ook Candy XL een nieuw Candy waarmee je de CP van een Pokemon verder kunt verhogen dan oorspronkelijk mogelijk was. Niantic zegt dat je Candy XL kunt krijgen door Pokémon te vangen of door gewone Candy om te zetten en te combineren in Candy XL.

 • Level 41
  Er wordt van je verwacht dat je op één dag een groot aantal Pokémon vangt, samen met andere taken, om level 41 te bereiken.
 • Level 42
  Het evolueren van Eevee naar elke beschikbare Evolutie tot het gebruik van bepaalde Evolutie-items op specifieke Pokémon, om level 42 te bereiken zal je kennis van Pokémon Evoluties getest worden.
 • Level 43
  Laat zien hoe je Gym Battles en Raid Battles beheerst! Je moet een bepaald aantal Platinum-medailles hebben verdiend voordat je naar level 43 kunt gaan.
 • Level 44
  Vechten tegen andere Trainers is sinds het begin een fundamenteel aspect van de Pokémon RPG’s, maar het is nog relatief nieuw voor Pokémon GO. Heb je de vaardigheden in de battles ook ontwikkeld? Dat moet je doen als je level 44 wilt bereiken!
 • Level 45
  Je hebt gevochten in Gyms, raids en de GO Battle League, maar om level 45 te bereiken is het de beurt om de Team GO Rocket-schurken te verslaan!
 • Level 46
  Om level 46 te bereiken moet je een aantal Field Researches voltooien, een bepaald aantal eieren uitbroeden en je dagelijkse avonturen vastleggen met een GO Snapshot!
 • Level 47
  Je denkt misschien dat je de kunst van het vechten in raids onder de knie hebt, maar de vereisten om level 47 te bereiken zullen je moed echt op de proef stellen! Voor één uitdaging moet je bijvoorbeeld raids winnen met teams die aan bepaalde kwalificaties voldoen – en dat is nog maar het begin!
 • Level 48
  De vereisten om level 48 te bereiken zijn gericht op één van de belangrijkste dingen in heel Pokémon GO je vriendschap met je Buddy Pokémon! Van kilometers gelopen te hebben tot het aantal souvenirs dat je hebt verzameld, om level 48 te bereiken, moeten jij en je buddy gefocust zijn op het ontwikkelen van je vriendschap met elkaar.
 • Level 49
  Als er iets is dat overeenkomt met het belang van je vriendschap met je Buddy Pokémon zijn het je vriendschappen met andere Trainers. De mensen die we tijdens onze Pokémon-reizen ontmoeten, brengen zoveel in ons leven, en het cultiveren van die vriendschappen is de sleutel om een ​​geweldige Pokémon Trainer te worden. Bereik niveau 49 door GIFTS te sturen, Lucky Pokémon te verwerven via traden en meer.
 • Level 50
  Dit is het! Het huis strekt zich uit! Om het hoogst beschikbare niveau in Pokémon GO te bereiken, moet je alle aspecten van het spel beheersen. Enkele voorbeelden zijn het maken van Excellent throws, het vangen van legendarische Pokémon en het verslaan van Team GO Rocket Leaders met Pokémon onder de 1.500 CP, dus je kunt zien dat dit de ultieme test zal zijn om te zien of je klaar bent om tot de meest ervaren Trainers in Pokémon GO te behoren.