Unova Stone

Pokémon GO is eindelijk begonnen met het toevoegen van Pokémon uit de Unova-regio. Voor sommige evoluties van deze generatie hebben spelers een Unova Stone nodig, dit is  een zeldzaam evolutie-item, vergelijkbaar met de eerder uitgebrachte Sinnoh Stone.

 

Hoe krijg je de Unova Stone?

Momenteel is de enige manier om Unova Stone te krijgen, door wekelijkse doorbraken in veldonderzoek te voltooien. Nadat je zeven veldonderzoekstaken op verschillende dagen hebt ingeleverd, kun je de stempels claimen voor een onderzoeksdoorbraak. Naast de speciale Pokémon die zullen spawnen, is er een kans om een ​​Unova Stone te krijgen.

Het is zeldzaam dus het kan even duren voordat je een Unova Stone krijgt.

 

Welke Pokémon gebruikt de Unova Stone om te evolueren?

Momenteel zijn dit de enige Pokémon:

Litwick → Lampent → Chandelure
Pansear → Simisear
Pansage → Simisage
Panpour → Simipour

De drie apen, Pansear, Pansage en Panpour, hebben allemaal 50 candy’s  + de Unova Stone nodig om te evolueren. Lampent heeft 100 snoep nodig en de Unova Stone om te evolueren. Er zullen meer Unova Pokémon  deze steen nodig hebben om te evolueren maar deze zijn nog niet vrijgegeven.

 

Bij welke Pokémon de Unova-Stone gebruiken? 

Van de vier bovenstaande opties is Chandelure de sterkste,  Deze Pokémon is een FireGhost type en is vrij goed tegen Ghost-type’s.


Gepost op: 18/09/2019 om 10:15 uur | Bewerkt op: 08/10/2019 om 09:11 uur
Generatie 5 Unova Stone