Uitbreiding The Crown Tundra nu verkrijgbaar

Vandaag hebben The Pokémon Company en Nintendo bekendgemaakt dat The Crown Tundra, de tweede reeks downloadbare content voor de immens populaire videospellen Pokémon Sword en Pokémon Shield, uitgebracht is. De Pokémon Sword-uitbreidingspas en Pokémon Shield-uitbreidingspas zijn verkrijgbaar in de Nintendo eShop. In The Crown Tundra gaan Trainers een uitgestrekt, bevroren gebied verkennen, waar de mensen in een kleine, hechte gemeenschap leven. Aan het begin van hun avonturen worden Trainers door een man genaamd Peony benoemd tot de leider van zijn verkenningsteam. Ze krijgen de opdracht om op onderzoek uit te gaan in dit bevroren land, waaronder in het binnenste van een Pokémon Den. Spelers kunnen Legendary Pokémon vinden – en vangen – tijdens hun tochten in The Crown Tundra of tijdens hun Dynamax-avonturen.

Ga voor meer informatie over de Pokémon Sword-uitbreidingspas en Pokémon Shield-uitbreidingspas naar Pokemon.be/SwordShieldEX

Pokémon: Twilight Wings—The Gathering of Stars

The Pokémon Company heeft tevens aangekondigd dat de fans zich kunnen verheugen op een speciale aflevering van de animatieserie Pokémon: Twilight Wings in november. De aflevering, getiteld Twilight Wings—The Gathering of Stars, wordt exclusief uitgezonden op het officiële YouTube-kanaal van Pokémon en via de Pokémon TV-app. Eerdere afleveringen van Pokémon: Twilight Wings kun je bekijken op YouTube.com/Pokemon. De nieuwste versie van Pokémon TV kan gratis gedownload worden in de App Store en Google Play. Hij is ook verkrijgbaar op www.pokemon.be.

 

The Crown Tundra
SwordShield