Trading Card Game-uitbreiding Pokémon GO met fotorealistisch artwork

The Pokémon Company International heeft vandaag meer details bekend gemaakt over de met spanning verwachte Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Pokémon GO, die op 1 juli 2022 wereldwijd uitgebracht wordt.

Deze speciale samenwerking is geïnspireerd op de Pokémon GO-app. Fans kunnen in de nieuwe uitbreiding met kaarten spelen die voorzien zijn van fotorealistisch artwork en die unieke gameplayscenario’s op basis van het populaire mobiele spel omvatten. Bepaalde kaarten tonen Pokémon alsof ze zo de echte wereld ingesprongen zijn, zoals Pikachu die naast zijn Trainer loopt en Snorlax die slaapt waar hij maar wil. Andere kaarten beelden Pokémon af in scènes die bekend zijn uit het mobiele spel, zoals Blissey die dapper een Gym verdedigt en Aipom die een Poké Ball ontwijkt.

Daarnaast verschijnen er voorwerpen en personages uit de wereld van Pokémon GO als Trainer-kaarten, bijvoorbeeld PokéStop als een Stadium-kaart, Lure Module als een Item-kaart en Spark van Team Instinct, Blanche van Team Mystic en Candela van Team Valor als Supporter-kaarten.

De Pokémon TCG-uitbreiding Pokémon GO zit in de volgende producten, die vanaf 1 juli 2022 wereldwijd verkrijgbaar zullen zijn. Op een later tijdstip zullen er nog meer producten verschijnen. Bepaalde producten bevatten unieke promokaarten, waaronder krachtige nieuwe Pokémon V en Pokémon VSTAR die impact hebben op Pokémon TCG-gevechten.

  • Pokémon TCG: Pokémon GO Elite Trainer Box (bevat één holografische promokaart van Mewtwo V)
  • Pokémon TCG: Pokémon GO speciale collecties (bevat een van drie full-art holografische promokaarten van Spark, Blanche of Candela)
  • Pokémon TCG: Pokémon GO Premium-collectie Radiant Eevee
  • Pokémon TCG: Pokémon GO-collectie Alolan Exeggutor V (bevat één holografische promokaart en één extra grote holografische kaart van Alolan Exeggutor V)
  • Pokémon TCG: Pokémon GO-blik (bevat één holografische promokaart van Pikachu met de Gift Delivery-aanval)
  • Pokémon TCG: Pokémon GO Poké Ball-blik
  • Pokémon TCG: Pokémon GO-miniblikken van Magikarp, Eevee, Blissey, Pikachu en Snorlax
  • Pokémon TCG: Pokémon GO V Battle Decks (bevat een of twee holografische promokaarten van Mewtwo V of Melmetal V)
  • Pokémon TCG: Pokémon GO V Battle Deck Mewtwo vs. Melmetal (bevat twee holografische promokaarten van Mewtwo V en Melmetal V)

 

Ga voor meer informatie over de Pokémon TCG naar Pokemon.com/TCG. Meer informatie over het mobiele spel Pokémon GO vind je op PokemonGOLive.com.


Gepost op: 28/04/2022 om 16:30 uur
Pokemon Trading Card Game