Raids op afstand

Met een Remote Raid Pass kunnen Trainers aan elke Raid Battle meedoen die zich in de buurt bevinden of zichtbaar vanuit de kaartweergave.

 

Remote Raid Passes kunnen worden gekocht in de SHOP en af ​​en toe kunnen er speciale events zijn met Remote Raid Passes als beloning.  Als je 3  Remote Raid Passes in je tas hebt kan je tot deze opgebruikt zijn geen meer bijkopen.

 

Op afstand deelnemen aan een Raid

Er zijn 2 manieren om op afstand deel te nemen aan een Raid:

  1. Tik op de knop In de buurt rechtsonder in de kaartweergave en selecteer het tabblad “Raid”. Tik voor alle vermelde Raid Battles op ‘View’ onder de raid waaraan je wilt deelnemen om toegang te krijgen tot de raid.
  2. Je kan ook op een GYM tikken met een begonnen Raid op je kaartweergave.

Zodra je toegang hebt gekregen tot de Raid waaraan je op afstand wilt deelnemen, zie je een roze knop waarmee je met een Remote Raid Pass kan deelenmen aan deze Raid Battle.

Er kunnen maximaal 5 trainers met dezelfde Remote Raid Pass deelnemen aan dezelfde Raid, hoewel dit aantal tijdelijk kan worden aangepast gedurende bepaalde perioden. Als je op afstand probeert deel te nemen aan een Raid Battle en 5 andere Trainers zich al op afstand hebben aangemeld, word je toegevoegd aan een nieuwe lobby. Avatars of Trainers die op afstand meedoen, zien er anders uit in de lobby.

Op afstand Battlen in een Raid

Net als bij persoonlijke Raids, kunnen Trainers die op afstand overvallen de Pokémon selecteren die ze willen gebruiken en anderen binnen bereik uitnodigen om zich bij hun groep aan te sluiten door de groepscode (3 afbeeldingen van Pokémon) rechtsboven in de Raid-lobby te delen.

Deze Raid Battle zijn ook hetzelfde als gewone Raids, ongeacht of je op afstand of persoonlijk vecht. Pokémon van externe Trainers hebben echter een lagere aanvalskracht dan Pokémon van Trainers die zich persoonlijk aansluiten. Deze vermindering van het aanvalsvermogen kan tijdelijk worden aangepast gedurende bepaalde tijdsperioden.

Raid-battles die je voltooit met een Remote Raid Pass tellen nog steeds mee voor Research en medailles met betrekking tot raid,  Best Friend- en teambonussen voor aanvalskracht en extra Premier Balls worden hier ook toegepast.


Gepost op: 02/05/2020 om 22:55 uur | Bewerkt op: 05/05/2020 om 00:44 uur
Remote Raid Pass