Primal Reversion is ontdekt in Pokémon GO

Primal Reversion is een fenomeen aangedreven door natuurlijke energie dat geselecteerde Pokémon transformeert waardoor ze een nieuw uiterlijk krijgen en hun prestaties in battles verbeteren. Primal Raids zijn vergelijkbaar met normale Raid Battles maar de Pokémon die je uitdaagt zal krachtiger zijn dan de Pokémon die je eerder bent tegengekomen. Primal Reversion zal voor het eerst te zien zijn tijdens de Pokémon GO-tour: Hoenn Las Vegas en later in de Pokémon GO-tour: Hoenn Global tot nu toe is het bekend bij twee Pokémon de legendarische Pokémon Kyogre en Groudon.

Primal Raid Egg

 

Een geheel nieuwe kracht

Als je genoeg Primal Energy hebt verzameld, kunnen Kyogre en Groudon Primal Reversion ondergaan. Je kunt Primal Energy verdienen door Primal Kyogre of Primal Groudon te verslaan in een Raid Battle of door specifieke Researches te voltooien. Na Primal Reversion te hebben ondergaan blijven Primal Kyogre en Primal Groudon acht uur in hun oervorm waarna ze terugkeren naar hun standaardvorm. Hoe vaker je Pokémon Primal Reversion ondergaat, hoe minder Primal Energy er wordt gebruikt.

 

Nieuwe bonussen

Je ontvangt bonussen wanneer je Kyogre of Groudon terugkeert naar zijn oervorm!

*
Als Primal Kyogre in je party zit profiteren Pokémon van het type Water, Electric en Bug van een attack bonus in de Raids.
*
Als Primal Groudon in je party zit profiteren Pokémon van het type Fire, Grass en Ground van een attack bonus in de Raids.
*
Als Primal Kyogre je buddy is levert het vangen van Water, Electric en Bug-type Pokémon je extra XP en Candy op.
*
Als Primal Groudon je buddy is levert het vangen van Fire, Grass en Ground-type Pokémon je extra XP en Candy op.
*
Je kunt het Primal Level van een Pokémon en de bonussen die door dat level worden toegekend zien door naar de Pokémon-pagina te gaan en op het Primal Level-pictogram te tikken.

Primal Energy-beloningen van Primal Raids en de mogelijkheid om Primal Reversion uit te voeren met Kyogre en Groudon is beperkt tot Trainers met een Pokémon GO Tour: Hoenn Las Vegas ticket!

 

Een nieuwe Pokédex-categorie

De Pokédex-categorie voor Mega Pokémon wordt bijgewerkt met Pokémon die Primal Reversion hebben ondergaan!

 

Special Move

Kyogre → Origin Pulse.
Groudon → Precipice Blade.

Gepost op: 18/01/2023 om 19:00 uur | Bron: Pokémon GO Live