Onthulling van Trainer Battles in Pokémon Go

Vanaf het vangen van je eerste Pokémon tot het samenstellen van een krachtig team om een ​​Legendarische Pokém n te verslaan in Raid Battles, je hebt de afgelopen twee jaar zeker ongelooflijke vaardigheden als trainer opgebouwd.

Dan ben je klaar voor de volgende grote uitdaging?
Pronk met je vaardigheden tegen anderen met Trainer Battles, binnenkort verkrijgbaar voor Pokémon GO!

 

Vanaf deze maand kun je met Trainer Battles een vriend of een andere trainer uitdagen
Daag een andere trainer uit met een gevechtscode, stel een team van drie Pokémon samen en kijk wie er bovenaan komt!

Wanneer Trainer Battles zijn voltooid, ontvangen beide deelnemers geweldige beloningen, waaronder een kans op zeldzame Evolutie-item. (vermoedelijk Sinnoh Stone)

 

 

Om een ​​gelijk speelveld te garanderen, moeten trainers deelnemen aan dezelfde Trainer Battle League,
die de CP-limiet bepaalt voor de deelnemende Pokémon. Kracht alleen zal de overwinning niet garanderen! Of je nu vecht met een Caterpie of een Mewtwo, De trainer die strategisch werkt heeft een voordeel.

 

De gevechten zijn snel en in realtime, dus verwacht niet dat je op je beurt wacht! Je geselecteerde team Pokémon kan zowel hun Fast Attack- als Charged Attack-moves uitvoeren.
Ter voorbereiding op het gevecht kun je zelfs Stardust en Candy gebruiken om een ​​bonus Charged Attack voor je Pokémon te ontgrendelen. Timing is belangrijk!
Als je het hoofd gebruikt en de bewegingen van je tegenstander in de gaten houdt, kun je mogelijk een beschermend schild inzetten om je Pokémon tegen ernstige schade te behoeden.
Maar je hebt maar een beperkt aantal van deze schilden voordat je Pokémon weerloos wordt achtergelaten.

 

Terwijl trainers meestal in de buurt moeten zijn om een ​​Trainer Battle te starten, kunnen Ultra Friends en Best Friends elkaar uitdagen op elke afstand. Dus, dichtbij of veraf, je kunt vechten met je beste vrienden!

Wil je kneepjes van de Battles leren kennen of je ontluikende vechtvaardigheden aanscherpen? Teamleiders Spark, Candela en Blanche staan ​​te popelen om je moed te testen!
Je kunt eenmaal per dag beloningen verdienen als je traint met een teamleider, inclusief Stardust om je Pokémon van energie te voorzien.

Werk aan het verdienen van een Ace Trainer-medaille!

Het is aan jou om je Pokémon in vorm te krijgen!
De enige manier om een ​​Trainer Battle-meester te worden is om op weg te gaan en GO!