Nieuwe Pokémon onthuld voor Pokémon Scarlet en Violet

Na enkele geheimzinnige afbeeldingen op de officiële socialemediakanalen van Pokémon heeft The Pokémon Company International details vrijgegeven over een onlangs ontdekte Pokémon in de regio Paldea uit Pokémon Scarlet en Pokémon Violet: de Toxic Monkey Pokémon Grafaiai.

Bekijk de video waarin Grafaiai bekendgemaakt wordt, en de nieuwe trailer van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet op het officiële YouTube-kanaal van Pokémon.

Grafaiai
Grafaiai is een humeurige Pokémon met een kieskeurig karakter. Hij houdt zich niet op in groepen, maar zwerft liever alleen rond. Hij is continu verwikkeld in territoriale twisten met andere Pokémon. Grafaiai is gespecialiseerd in het gebruik van zijn giftige speeksel, waarvan de kleur afhankelijk is van wat hij eet. Deze Pokémon spuugt zijn speeksel naar tegenstanders of hakt op hen in nadat hij zijn klauwen met speeksel bedekt heeft.

Grafaiai is ‘s nachts actief. Zodra de zon ondergaat, likt hij speeksel op zijn handen en vingers en maakt hiermee patronen op de bomen in zijn territorium. Het giftige speeksel waarmee hij verft, verlamt Bug Pokémon. Deze worden aangetrokken door de zoete, aangename geur van het speeksel.

Category: Toxic Monkey Pokémon​
Type: Poison/Normal​
Height: 0,7 m
Weight: 27,2 kg​
Ability: Unburden/Poison Touch​

Grafaiai maakt zijn opwachting in de videospellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet , die op 18 november 2022 exclusief voor het Nintendo Switch™-systeem gelanceerd worden.

 

Ga voor meer informatie over Pokémon Scarlet en Pokémon Violet naar scarletviolet.pokemon.com/nl-be/


Gepost op: 01/09/2022 om 18:00 uur
Grafaiai Pokémon Scarlet Pokémon Violet