Nieuwe gym leader en een nieuwe Pokémon in Paldea

The Pokémon Company International en Nintendo hebben een opzienbarend nieuw Trainer-en-Pokémon-duo bekendgemaakt: Gym Leader Iono en haar partner Bellibolt. Zij zijn ontdekt in de regio Paldea van de videospellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet.

Gym Leader Iono​
Iono is de Gym Leader van Levincia, een van de belangrijke steden in de regio Paldea. Zij is gespecialiseerd in Pokémon van het type Electric. Daarnaast staat ze bekend als de Supercharged Streamer, de populaire presentator van de online show Iono Zone.

​Bellibolt​
Bellibolt kan zijn elastische lichaam uitzetten en samentrekken om elektriciteit op te wekken in een orgaan dat eruitziet als een navel. De enorme hoeveelheid elektriciteit die hij zo opwekt, wordt vervolgens ontladen via de twee knobbels aan beide zijden van zijn hoofd. Deze knobbels lijken op oogbollen.​ Zijn werkelijke ogen zijn juist schattig klein en rond.

Electromorphosis, de Ability van Bellibolt, verschijnt voor het eerst in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Bellibolt wordt geladen wanneer hij getroffen wordt door een aanval. Dit versterkt de kracht van de volgende door hem gebruikte aanval van het type Electric.

Category: EleFrog Pokémon​
Type: Electric
Height: 1,2 m
Weight: 113,0 kg
Ability: Electromorphosis/Static

Iono en Bellibolt maken hun opwachting in de videospellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet , die op 18 november 2022 exclusief voor Nintendo Switch-systemen gelanceerd worden. Ga voor meer informatie over Pokémon Scarlet en Pokémon Violet naar Pokemon.nl/ScarletViolet.


Gepost op: 17/10/2022 om 15:19 uur
Pokémon Scarlet Pokémon Violet