Mythical Pokémon Zarude maakt debuut in een Pokémon-animatiefilm

Vandaag heeft The Pokémon Company International bekendgemaakt dat de Mythical Pokémon Zarude de hoofdrol speelt in de Pokémon-film ‘Pokémon de film: Geheimen van de jungle’ en in de nieuwste Pokémon Trading Card Game-uitbreiding die vandaag gelanceerd is. Daarnaast verschijnt hij in de videospellen Pokémon Sword en Pokémon Shield via een aankomende verspreiding.

Trailer van ‘Pokémon de film: Geheimen van de jungle’
The Pokémon Company International heeft zijn nieuwste animatiefilm uit de populaire Pokémon-serie aangekondigd: ‘Pokémon de film: Geheimen van de jungle’. De film zal in 2021 wereldwijd uitkomen. Trainers kunnen op het YouTube-kanaal van Pokémon de officiële trailer van ‘Pokémon de film: Geheimen van de jungle’ bekijken.

‘Pokémon de film: Geheimen van de jungle’, de drieëntwintigste animatiefilm van Pokémon, vertelt het verhaal van Koko, een jongetje dat opgevoed is door Pokémon, en van het ontstaan van een nieuwe band tussen mensen en Pokémon. Diep in de jungle en ver weg van elke menselijke nederzetting ligt het Bos van Okoya, een paradijs voor Pokémon dat verboden is voor buitenstaanders en beschermd wordt door strikte regels.​ In deze jungle woont Koko, een jongetje dat door de Mythical Pokémon Zarude als Pokémon opgevoed is. Koko weet dus niet beter dan dat hij een Pokémon is. Op een dag heeft Koko echter bij toeval een ontmoeting met Ash en Pikachu. Dit levert hem zijn eerste menselijke vriend op. Is hij wel een Pokémon? Of is hij eigenlijk een mens? Wanneer een gevaar het Bos van Okoya bedreigt, wordt de band tussen Pokémon en mens – en ook de liefde tussen ouder en kind – danig op de proef gesteld.