Mystery Box nu dubbel zoveel Meltan

Wanneer je nu de Mystery Box gebruikt is het effect nog sterker! Meltan verschijnt nog meer!
Eerst kon je 10 Meltan vangen en door het naar de professor te sturen en het gebruik van Pinap Berries leverde dit in totaal zestig candy op om later te kunnen evolueren in Melmetal.
Melmetal is de evolutie van Meltan en kan alleen evolueren in Pokémon GO door 400 Meltan Candy te gebruiken. Dit betekent dat je de Mystery Box herhaaldelijk moet gebruiken om genoeg Meltan te verzamelen om het in Melmetal te evolueren!

De Mystery Box is alleen verkrijgbaar op één manier, om het te krijgen moet je de Pokémon GO-game verbinden met de Nintendo Switch-titels, Pokémon: Let’s Go, Pikachu! & Let’s Go, Eevee! Wanneer je een Pokémon van GO voor de eerste keer overbrengt naar Let’s Go, ontvang je de speciale Mystery Box wanneer je die Box geopend heb heb je de mogelijkheid om de Mythische Pokémon Meltan gedurende 30 minuten te vangen.

Het werkt een beetje zoals een incense maar alleen voor Meltan eens de 30 minuten om zijn kan je de box echter opnieuw openen nadat je 7 dagen hebt gewacht. Stuur na die tijd nog een Pokémon naar Let’s Go en je kunt de doos opnieuw openen!


Mis geen nieuws meer over Pokémon GO en wordt lid van onze Facebook Groep.