Meer nieuws over de Legendarische Pokémon Koraidon en Miraidon

The Pokémon Company International en Nintendo hebben meer details bekendgemaakt over Koraidon en Miraidon, twee Legendarische Pokémon uit de regio Paldea die in de videospellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet voorkomen.

​Koraidon ​(Pokémon Scarlet)
Koraidon is zich bewust van zijn buitengewone kracht en gedraagt zich alsof geen enkele tegenstander hem kan bedreigen. Hoewel hij op zijn hoede is voor mensen, wil hij soms met hen spelen vanwege zijn wispelturige en nieuwsgierige aard.

In Apex Build kan Koraidon dankzij de enorme kracht in zijn poten van de grond opspringen en sprongen van wel 20 meter maken. Als hij weer neerkomt, kan hij met zijn snelheid en lichaamsgewicht verwoestende trappen en klappen uitdelen.

Orichalcum Pulse, de Ability van Koraidon
Orichalcum Pulse is de Ability van Koraidon. Deze nieuwe Ability wordt geïntroduceerd in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Wanneer Koraidon een gevecht aangaat, wordt het zonlicht verblindend. Bij verblindend zonlicht wordt de aanval van Koraidon opgewaardeerd.

Nieuwe aanval: Collision Course
Collision Course is een fysieke aanval van het type Fighting die Koraidon kan leren. Koraidon springt hoog de lucht in, vliegt al tollend op zijn tegenstander af en ramt hem vervolgens met een grote knal. De kracht van deze aanval neemt meer dan gebruikelijk toe bij een supereffectieve treffer.

Category: Paradox Pokémon
Type: Fighting/Dragon
Height: 2,5 m
Weight: 303 kg
Ability: Orichalcum Pulse

Miraidon ​(Pokémon Violet)
Hoewel Miraidon gewend lijkt te zijn aan mensen, kiest hij zijn gezelschap zorgvuldig door gebruik te maken van zijn vermogen om iemands karakter te observeren en te doorgronden. Hij is rustig en beheerst. Veranderingen in de gelaatsuitdrukking van Miraidon zijn gering en alleen zichtbaar in de vorm en kleur van zijn ogen. Door de robotachtige aard van Miraidons gelaatsuitdrukkingen zijn de nuances van zijn gevoelens moeilijk waar te nemen.

In Ultimate Mode zweeft Miraidon door de lucht en heeft hij vanwege zijn positie een voordeel tegenover tegenstanders die alleen beneden op de grond kunnen vechten. De aanvallen met zijn klauwen en slagtanden zijn elektrisch geladen. Wanneer Miraidon een klap met zijn staart geeft, kan hij met de energie die in zijn interne organen opgewekt wordt, zelfs de sterkste tegenstanders met één treffer uitschakelen.

Hadron Engine, de Ability van Miraidon
Hadron Engine is de Ability van Koraidon. Deze nieuwe Ability wordt geïntroduceerd in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Wanneer Miraidon een gevecht aangaat, verandert hij het strijdtoneel in een elektrisch geladen terrein. Wanneer het terrein elektrisch geladen is, wordt Miraidons speciale aanval opgewaardeerd.

Nieuwe aanval: Electro Drift
Electro Drift is een speciale aanval van het type Electric die Miraidon kan leren. Miraidon draait rond, stormt zigzaggend als een bliksemflits voorwaarts en treft zijn tegenstander met een grote elektrische stoot. De kracht van deze aanval neemt meer dan gebruikelijk toe bij een supereffectieve treffer.

Category: Paradox Pokémon
Type: Electric/Dragon
Height: 3,5 m
Weight: 240 kg
Ability: Hadron Engine

Ga voor meer informatie over Pokémon Scarlet en Pokémon Violet naar Pokemon.be/ScarletViolet.


Gepost op: 06/12/2022 om 17:00 uur | Bewerkt op: 08/12/2022 om 06:51 uur
Pokémon Scarlet