De Spiny Armor Pokémon maakt zijn debuut in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet

Een nieuwe Pokémon staat op het punt op te duiken en spelers uit te dagen in nieuwe Tera Raid Battles in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet!

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet
Binnenkort kun je het voor het eerst opnemen tegen Chesnaught met de Mightiest Mark (Rock Tera Type) als hij zijn debuut maakt in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Fans zullen zich Chesnaught herinneren als de Spiny Armor Pokémon, die samen met Chespin en Quilladin voor het eerst verschenen in Pokémon X en Pokémon Y. Details over het event vind je hieronder:

Featured Pokémon: Chesnaught met de Mightiest Mark (Rock Tera Type)
Waar te vangen: Black crystal Tera Raid Battles
Schema:

  • Zaterdag 20 mei 2023 om 02:00 CET tot maandag 22 mei 2023 om 01:59 CET.

Lees meer: https://community.pokemon.com/en-us/discussion/3840/pokemon-scarlet-and-violet-face-a-mighty-chesnaught/

Notes:

  • Om featured Pokémon tegen te komen in Tera Raid Battle evenementen, moet je het laatste Poké Portal News hebben gedownload. Poké Portal News wordt automatisch gedownload als je Nintendo Switch™-systeem verbinding heeft met internet.
  • Als je bepaalde postgame-events hebt voltooid, kun je zwarte Tera Raid-kristallen vinden. Spelers die deze events niet hebben voltooid, kunnen echter nog steeds deelnemen aan deze Tera Raid Battles door zich bij andere Trainers aan te sluiten in multiplayer.
  • Een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap (apart verkrijgbaar) is vereist om online deel te nemen aan Tera Raid Battles met andere Trainers.

Daarnaast zijn Walking Wake en Iron Leaves voor een beperkte tijd ook beschikbaar in Tera Raid Battles. Zorg ervoor dat je vóór maandag 15 mei 2023 om 01:59 CET tegen deze Pokémon vecht wanneer ze beschikbaar zijn!

Volg: https://twitter.com/PokemonNewsUK

Pokémon Trading Card Game Live
Pokémon Trading Card Game (TCG) Live wordt op 8 juni 2023 officieel wereldwijd gelanceerd op iOS-, Android-, macOS- en Windows-apparaten! Zorg ervoor dat je tussen nu en 6 juni 2023, om 19:00 CET, de lopende bèta speelt om speciale customization accessoires te ontvangen, waaronder een munt, kaartenhoezen en deckbox.

Volg: https://twitter.com/PokemonTCGUK


Gepost op: 09/05/2023 om 17:00 uur | Bewerkt op: 10/05/2023 om 19:49 uur
Pokémon Scarlet Pokémon Violet