Buddy Adventure Gids

Wanneer je het buddy-menu opent, zie je een heleboel dingen! Dit zijn taken die je dagelijks kunt uitvoeren om je vriendschaps-band tussen jou en je buddy te verbeteren. Om je Buddy op de kaart te laten meelopen moet je eerst hem voeden tot de meter vol is.

 

Om van buddy te veranderen, ga je naar het buddy-profiel en tik je op de knop Swap Buddies. Dit kan je maximaal 20 keer per dag veranderen.

 

Walking together:

Elke 2 km die je loopt verdien je een extra hartje, voor een totaal van 3 keer per dag!

 

Give your buddy a Treat:

Je buddy voeren tot hij vol is, geeft je een extra hart. dit kan tot 3 keer per dag! Doe dit vanuit het speelmenu, open het bessenmenu en gooi een bes naar je buddy! Merk op dat de buddy-hongerbalk 6 segmenten heeft. Razz Berries, Pinap Berries en Nanab Berries verhogen de balk met 2, terwijl Golden Razz Berry en Silver Pinap Berry met 3 toenemen!

Wanneer je een Poffin koopt in de Shop met 100 PokéCoins  en je geeft deze aan je Buddy dan zal deze direct 3 hartjes krijgen in deze categorie en zal de stemming opgewonden (Excited) zijn.

 

Play together:

Klik in het buddy-menu op de knop PLAY (of tik op je buddy). Plaats uw buddy in AR+ of zonder AR+ totdat ze op het scherm komen,  aai ze dan totdat er iets gebeurt! Als je een gloed  van licht ziet, weet je dat het werk. Dit kan één keer per dag.

 

Battle together:

Gebruik je buddy in battles, dit kan tegen de teamleiders zijn (Blanche, Candela of Spark) of tegen een vriend, maar ook tegen Rocket Grunts of Leaders als ook voor Raids. Dit kan één keer per dag.

 

Take a snapshot:

Vanuit het buddy-menu kun je op de cameraknop drukken om een ​​foto te maken! Dit kan je één keer per dag.

 

Visit a new place:

Een stop of sportschool  waar je nog nooit eerder bent geweest, geeft je nog een hart. Dit is waarschijnlijk moeilijk om consequent te doen, maar kan een mooie boost zijn! Dit moet gebeuren terwijl je buddy je volgt in de overworld, dus zorg ervoor dat hij niet te hongerig wordt!

 


 

Humeur:

Interactie met je buddy verbetert hun stemming. Stemmingen nemen in de loop van de tijd af, dus je moet contact blijven houden met je buddy om hun stemming in stand te houden. Hieronder staan ​​alle mogelijke stemmingen van minst tot meest positief:

 


Buddy Levels & Perks:

 

Good Buddy:

  • Adventuring Buddy: Je buddy verschijnt op de kaart, als je hem genoeg hebt gevoed om zijn hongermeter te vullen. Op de kaart verdient je buddy Candy’s op een kortere loopafstand.
  • Readable Mood: De Mood-indicator verschijnt op het Buddy-profiel en je kunt nu Excited Mood bereiken. Als uw buddy op de kaart staat, kunt u ook op uw buddy tikken om zijn stemming te bekijken.
Great Buddy:
  • Catch Assist: Wanneer een Pokémon die je probeert te vangen een PokéBall terug slaat is er een kans dat je buddy je helpt door de PokéBall terug te stuiteren naar de Pokémon.
  • Find Presents: Tijdens het verkennen met je buddy kan je buddy items zoals Berry’s en Potions ophalen en ze als cadeau aan je leveren. Je ontvangt een melding wanneer je buddy een cadeau vindt, je kunt het cadeau openen terwijl je met hem in de AR-modus speelt.  Door het openen ervan verdien je een hartje in de categorie ‘Bonus‘.

 

Ultra Buddy:

  • Find Souvenirs:  Je buddy kan je nu Souvenirs vinden. Het soort souvenirs dat je buddy zal vinden, is afhankelijk van je omgeving, en elke souvenir geeft de locatie aan waar je buddy het heeft gevonden. Als u een souvenir ontvangt, krijgt je een hartje in de categorie ‘Bonus‘.
  • Find Locations: Je buddy kan je aandacht vestigen op een nabijgelegen PokéStop die ze interessant vinden. Als je de PokéStop spint terwijl er een indicator boven de PokéStop staat, verdien je bonusitems en een hartje in de categorie ‘Bonus‘.

 

Beste buddy:

  • CP Boost: Je buddy krijgt nu een CP Boost, waardoor deze krachtiger wordt in Raids, Gym Battles, Team GO Rocket en Trainer Battles. De CP Boost wordt niet toegepast als de Pokémon die niet ingesteld is als je buddy.
  • Best Buddy Ribbon: Je buddy draagt ​​nu een speciaal lintje dat aangeeft dat je de status van Best Buddy hebt bereikt.

 


Gepost op: 19/12/2019 om 14:06 uur | Bewerkt op: 21/12/2019 om 09:27 uur
Buddy Adventure