Bedankt voor een geweldig Pokémon GO Fest 2021!

Nu Pokémon GO Fest 2021 achter ons ligt is het tijd om onze favoriete herinneringen aan het evenement op te halen!

Het Pokémon GO Fest van dit jaar was gevuld met feest en muziek en we hopen dat je net zoveel plezier hebt gehad als wij! Net als het evenement van vorig jaar werd Pokémon GO Fest 2021 gehouden als een virtueel evenement waardoor de Pokémon GO Fest-ervaring naar miljoenen trainers over de hele wereld werd gebracht.

Hier is een blik op enkele van de cijfers van het weekend.

  • Trainers hebben meer dan 1,5 miljard Pokémon gevangen.
  • Trainers draaiden meer dan 900 miljoen PokéStops.
  • Trainers voltooiden meer dan 23 miljoen raids.
  • Trainers liepen gezamenlijk meer dan 125 miljoen kilometer.

Op de eerste dag van het Pokémon GO Fest van dit jaar mochten trainers de rol van concertdirecteur spelen en een speciale show in de game geven met bepaalde thema-Pokémon. De show was zo’n succes dat zelfs de Mythische Pokémon Meloetta verscheen dit was de eerste keer was dat Trainers deze konden tegenkomen en vangen in Pokémon GO.

Op de tweede dag van Pokémon GO Fest 2021 verscheen de Mythische Pokémon Hoopa op de laadpagina en veroorzaakte hierdoor opschudding, door een breed assortiment Legendarische Pokémon te laten verschijnen in raids! Gelukkig waren Trainers in staat om de kansen te overwinnen en alle wereldwijde uitdagingen te voltooien tijdens het evenement – en zo de opwindende Ultra Unlock-bonussen van dit jaar vrij te spelen! Houd ons in de gaten voor meer informatie hierover binnenkort.

 

 


Gepost op: 21/07/2021 om 19:05 uur | Bewerkt op: 23/07/2021 om 16:14 uur | Bron: Pokémon GO Live
Pokémon GO Fest 2021