AR-Mapping tasks bij Pokémon GO

Niantic komt met een nieuwe functie zodat je Pokémon GO op een geheel nieuwe manier kan ervaren en dat met AR-Mapping-tasks, zo krijg je bij bepaalde Gyms of PokéStops voor je ze spint te zien of deze een AR-Mapping task bevat of niet, zodra je deze blauw gekleurde task hebt kan je aan deze opdracht beginnen door naar de AR-scanscherm te gaan en de omgeving van de Gym of PokéStop te scannen voor 15 seconden, bij het uploaden is je taak voltooit maar wij verkiezen omdat deze mogelijk er toch is om het later te uploaden indien je op een Wifi netwerk zit bijvoorbeeld.

  • Bepaalde PokéStops of Gyms hebben een speciaal indicatie dat aangeeft dat je een AR-Mapping task kan ontvangen als je deze spint!
  • Voltooi deze taak door naar het AR-scanscherm te gaan en de omgeving om de Gym of PokéStop te scannen.
  • Je kan opname direct duursturen naar Niantic ofwel later indien je op WIFI netwerk zit.
  • Deze taak telt ook als dagelijkse field research.
Zet bij instellingen van Pokémon GO de Niantic AR ‘AAN’.
Heb je een Android en zie je dit niet staan installeer een kleine APP: Goolge Service For AR

Trainers van level 20 en hoger hebben toegang tot deze nieuwe functie vanaf dinsdag 20 oktober om 22:00 uur zal deze functie gelanceerd worden in Pokémon GO. Momenteel niet beschikbaar voor Niantic Kids-accounts, in de toekomst hebben ouders de mogelijkheid om deze functie wel in te schakelen voor het Kids-accounts.